maanantai 4. maaliskuuta 2013

Investointeja osa II

Rotorien tieltä väistyneet Cervelon vanhat FSA-kammet palasivat tänään sitten takaisin kotiin. Ja samaan syssyyn tuli jotakin muutakin kun ei irtokammille itsellä ole mitään käyttöä.


Samu oli kampiin kiinnittänyt kaiken näköistä mm. Pian vanhan kuituisen cyclorungon ja hyllyltä muuta sekalaista sälää, uutta ja vanhaa. Tuubikiekot oli sentään omasta takaa kotona oottamassa. Aika korea on lopputulos näin puhtosena, mutta sellasena ei cyclot tapaa kauaa pysyä.

Lisäksi tuli pikkusälää kengän pohjaan, klossin koroketta ja kiilaa. Ortopedi taannoin väitti että toinen jalka on mukamas toista vähän pidempi ja lisäksi jalkapöydät kenollaan. Teetetyt erikoispohjalliset mahtuu lenkkareihin ja hiihtomonoihin mutta pyöräkenkien kanssa tarvii nyt kokeilla kikkailla näillä. Polvet alkaakin jo tottua Rotorin soikiorattaisiin niin nyt sopii niitä kiusata uusilla kujeilla. Jos ei watit kauheasti tipahda tän tuloksena niin viritystä voi kai pitää onnistuneena, näin vanhan kansan viisauksia soveltaen.







4 kommenttia:

  1. Oho, nyt on kyllä pistetty investoinnit isolleen! Mihis vanha cyclotin hävisi? Toi on kyllä eri hieno fillari.

    VastaaPoista
  2. Aika pientä on tämä oma kenkien yms pientavaran hankinta, kun isot pojat pistää hommat isolleen. Loistohankinta!

    VastaaPoista
  3. Vaimohan sillä Cubella muutenkin enemmän melkein ehti ajella, nyt sai kokonaan omaksi. Säilyy perheessä sopu paremmin kuin kaikilla on omat pyöränsä ;=) Ja päästään yhteisille sekä maantie- että cyclolenkeille (no kyllähän sitä maasturillakin kesällä / syksyllä pysyi vielä vaimon perässä). Uutta ei tietenkään olisi raaskinu hankkia mutta kun sattu niin sopivasti noin hieno runko tulemaan tarjolle...Nyt on muuten meidän perheessä vaimolla yhtä monta pyörää kun mulla ja vaimon kalusto on vielä virkaiässä nuorempaakin (sekä yhteisikä että jokainen filo yksittäin erikseenkin)...Tarkoittaakohan tuo sitä että tilannetta pitää vielä jotenkin kesäkaudella tasapainottaa?!?

    VastaaPoista
  4. Siinä on nyt se Prologo Kappa penkkinä. Se on hieman leveempi, mutta neutraalin mallinen. Pohjassa on "kevennysreikä" , muttei läpi asti. Järkevän hintainekin viä. Ajatelin että toi voisi olla tosi hyvä talven rytyytykseen ja kun oin Prologon päälliset kestää kulutustakin viä, ei tartte itkeä satulan pintaa kun hinkkaa kevään kuralenkin pers sannassa ja kurassa. Ja isännänylpeyskin on tyytyväinen varmaan. Kerro mitä diggasit sit.

    VastaaPoista